Anna Wirsén og Christian Alvad

Saturday, September 16, 2017

Christian Alvad er en erfaren komponist og musiker, og anderkendt som en af landets bedste akustiske guitarister. Christians karakteristiske guitarspil, en melodisk strengeakrobatik med rødder i folk, blues og gospel, er solidt plantet i den nordiske tradition. Med små humoristiske fortællinger skaber han scenografien til sin musik, altid i tæt kontakt med sit publikum.

Christian har en vidtspændende baggrund. Han har indspillet musik med sherpaer i Himalaya, produceret tv-serie om slædehunde fra Alaska og udgivet sange i mange sammenhænge, bl.a. Højskolesangbogen. Som soloartist har han spillet utallige koncerter i Danmark og Europa. Han har udgivet 12 solo-cd’er hvoraf de fire sidste er blevet nomineret til Award ved DMA folk.

 

Anna Wirsén er en svensk sangerinde med rødder i den nordiske visetradition.

Hendes sange rummer en blandning af poetiske viser og hverdags-køkkenbordsrealisme. Der er egne texter, og guldkorn fra Vreeswijk og Taube såvel som fra nutidigesangskrivere. I blandningen af alt fra kærlig sort humor, alvor, vemod, romantik og indimellem en portion galskab, lades ingen uberørte. Annas CD, Vardagsballerina er blevet til i samarbejde med musikere fra Norge og Danmark. Ikke bare har albummet fået fremragende anmeldelser, men blev ogsånomineret til årets visealbum af de svenske pladeselskaber

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok