Vil du med i smagepanelet?
Vi gjorde det sidste vinter – inviterede en flok med i et smagepanel, som ville være med til at teste og vurdere vine, som måske kunne være på vej ind på kroens vinkort. Og det blev en helt særlig og interessant aften.
Vores vinleverandør Bent fra Hargaard Vinimport præsenterede flere spændende muligheder, og kroens køkken havde kreeret delemand udfra forventningerne til den kommende sæsons menuer
Nu gør vi det igen. Lørdag d. 25. skal vi teste en flok nye, potentielle vine og køkkenet disker igen op med det lækreste delemad – det de i byerne kalder ’social dining’.
Vi skal smage på
- En Ripasso della valpolicella fra et nyt hus
- En sprød Chablis
- En naturvin fra Rhonehuset Julien d’Lembisque
- En hvid på den lidt ukendt drue Arneis fra Piemonte
- Rødvin dyrket i lava-jord for foden af vulkanen Etna
- Portvin fra et nyt hus i Duorodalen
Der er begrænsede antal pladser denne aften