Vulkanske vine fra Etna

Log ind for at se priser og købe ind her
B2B stk. pris, kr. ,- ex. moms

kr. 593.75

Bestil gerne i hele colli, dvs. stk. pr colli
Hus:
Bonde: Terra Costantino
Region: Sicilien
Land: Italien
Varenr.: SK02
Varenummer (SKU): SK02 Kategori: Tag:

Jeg har fundet absolut fantastiske vine fra det unikke terroir ved foden af Etna, Siciliens aktive vulkan. Jeg er i den grad begejstret for det helt særlige udtryk, disse vine præsterer. Jeg glæder mig meget til at tage jer med ind i smagepanelet og være en del af testholdet, når nye vine som disse måske skal i mit sortiment. Produktionen af disse vine er ganske særlig og det afspejles også i prisniveauet. Men jeg er overbevist om, at smagningen afslører, hvorfor dette ikke er den billigste vin fra Sicilien. De tungere rødvine på Nero d’Avola er her afløst af lettere og virkelig elegante vine på blandt andet Nerello Mascalese. Måske I ikke kender den drue endnu?

Jeg glæder mig til at smage vinene sammen med jer i vinklubben. Jeg har afsat en time fredag d. 4. juni kl. 18.00. Som altid i vinklubben vil vi mødes på teams, så vi kan kommunikere med hinanden og blive klogere på, hvad vi smager, hvordan det smager, hvad det kan bruges til osv.

Jeg har lavet 2 kassestørrelser – én med en hvid, en rosé, en rødvin og en kasse, som også indeholder en Etna rødvin reserva fra Terra Constantiono.

Denne kasse indeholder:

  • 1 flaske DeAetna Etna bianco doc hvidvin
  • 1 flaske DeAetna Etna Rosato doc rosé
  • 1 flaske DeAetna Etna Rosso doc rødvin

Du vil også kunne lide