Ny vinsmagning med mad..

Grundet et hav af aflyste julefrokoster, er vi klar med invitationen til endnu en Online Vinsmagning – denne gang i åben version, hvor alle kan være med. Vi afholder vinsmagningen d. 17. december kl 18.30, og denne aften bliver rigtig dejlig. Vi skal nemlig ikke blot smage skønne vine – vi sørger denne aften, i samarbejde med Klosterhedens Vildt, også for maden. Det bliver altså en fredag aften, hvor vi har sørget for det meste.  

Vinene
Vi skal denne aften smage vine, som matcher Tapasanretningen fra Klosterhedens Vildt. Vi skal smage 1 hvidvin og 2 rødvine. Hvidvinen er en Blanc de Noir fra Amoreira da Torre i Portugal. Første rødvin er fra Vaglio Masso i Puglia i Italien. Her dyrker familien Sonia og Bartoli både vine og producerer olivenolie. Vi skal denne aften smage deres Negroamaro. Sidste stop er i Rioja-distriktet i Spanien. Bargordi står bag denne yderst fyldige og fadlagrede Garnache. Her er der smæk for skillingen.

Maden
Vi leverer her en formidabel smagsoplevelse af vildt, hvor vi bliver præsenteret for mange af de meget forskellige smagsoplevelser, som vildt kan levere. Vi leverer 6 variationer af vildt, hertil to forskellige oste til at bryde smagen indimellem vildtarterne. Hertil leveres diverse tilbehør og brød.

Platten består af:
– Røget krondyr af dansk Krondyr kølle
– Røget Fasan bryst
– Charcuteri af Krondyr m. Hvidløg og Koriander
– Charcuteri af Vildsvin m. Hasselnød
– Vildt Paté m. Kastanje
– Snack bidder af Krondyr
– Port Salut Ost
– Chili Gouda Ost
– Dette leveres med aioli, cornichoner, pesto og Mette Munk rustik brød.

Alt du behøver at gøre er at varme brødet 10-12 minutter i ovnen.

Hvor sker det?
Det hele foregår på Hargaard Vinimports facebookside. Gi’ den et like, så du hurtigt kan finde det på dagen. Mindst 5 minutter før start går vi online.

Bestilling
Vi har sammensat en pakke til 2 personer bestående af:

– Tapasanretningen fra Klosterhedens Vildt
– 1 fl. Amoreira da Torre Blanc de Noir 2019
– 1 fl. Vaglio Massa Negroamaro Salento 2020
– 1 fl. Bagordi Garnacha 2014

Denne pakke – med mad og vin til 2 personer – koster kr. 750,-