Vinsmagninger

Jeg holder mange private vinsmagninger i den hyggelige vinstue på Thyholm eller på Høloftet over lageret.. Men ofte er det også ude hos kunden – fx. i foreningen, klubben og personalegruppen.

Herunder kan du se nogle af de kommende, spændende vinsmagninger, som jeg har planlagt sammen med mine restauratører rundt i landet – af og til har vi en vinbonde med…
Kontakt mig endelig, hvis du vil vide mere om mulighederne for en vinsmagning – de er mange.

SIGNE SVENDSEN inkl. fiskebuffet og besøg af fransk vinbonde

6. marts 2020
Signe Svendsen har en helt særlig plads på Høloftet, og til marts vender hun tilbage igen – med helt nye sange og gode fortællinger.

Smagepanelet smager Alsace

7. marts 2020
Hargaard Vinimport har inviteret sin vinbonde Mark Stentz fra Alsace-huset Aimestrentz til landet, og han tager alt det gode fra huset med på Værftet denne aften.

Vindebondetræf på Stenbjerg Kro

21. marts 2020
Igen i år får vi besøg af én af vore vinproducenter i Stenbjerg. Ja, faktisk hele to… Judith fra Østrig og Lorenzo fra Toscana.

Østrigsk aften på café Utopia

26. marts 2020
Når Dissing & Las går på scenen på Høloftet i marts,er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet.

DISSING OG LAS inkl. koncertbuffet og besøg af østrigsk vinbonde

28. marts 2020
Når Dissing & Las går på scenen på Høloftet i marts,er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet.

Hargaard Vinimport
Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790, Thyholm
+4540875758

Følg mig