EKSKLUSIVT FOR VINKLUBBEN
– ONLINE ØSTRIGSK SMAGNING

Fredag d. 30. april kl. 18
En af de oplagte gaver ved at få lavet denne vinklub, har for mig været at kunne samle nogle af jer til smagninger, hvor vi går lidt i dybden. Under Corona har jeg afholdt mange smagninger online på min facebookside, men i vinklubben skal vi samles på teams, så vi rigtig kan snakke med hinanden – kommunikationen skal gå begge veje.

Og når der skal nørdes, kunne vi fint starte med Judith i Østrig. Hun elsker det, og jeg er vild med hendes viden og entusiasme. Derfor er det dejligt, at hun og jeg kunne finde en dato for min første online ’vi hilser på bonden’. Det sker fredag d. 30. april kl. 18.00. Her skal vi smage Grüner Veltliner, og Judith vil tage os med ind i produktionen af 4 så forskellige vine.

  • Vi afsætter 1½ time.
  • I modtager et link til smagningen
  • I spiser efterfølgende – altså kl. 19.30
  • Forslag til menu sendes med smagekassen
  • Smageprogram
  1. Mehofer Gruner Veltliner landwein 1 liter
  2. Mehofer Grüner Veltliner Klassik
  3. Mehofer Grüner Veltliner Neudegg
  4. Mehofer Grüner Veltliner Wadenthal (enkeltmark)

Pris for kassen med 4 vine – kr. 495,-
Levering til dit dørtrin kr. 100,-

 

Hargaard Vinimport
Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790, Thyholm
+4540875758

CVR 28173687 

Følg mig

Betal med