ONLINE SMAGNING –
SOCIALE BOBLER M. THOMAS BUELUND

Fredag d. 19. februar kl. 18
Trænger vi ikke til det? At holde en fest og lade propperne springe?

Men vi må vente lidt endnu med at forsamles rigtig mange, så derfor er vi klar med invitationen til endnu en online vinsmagning. Vi har fået en del forespørgsler på netop at lave en aften med bobler, og nu skal det i dén grad være. Og hvad lyder mere dejligt end at kalde aftenens tema for Sociale bobler?

Ofte sidder vinmanden selv og fortæller om vinene og deres tilblivelse, og af og til inviteres vinbonden selv med på en online forbindelse. Men denne aften indledes en række smagninger, hvor Bent har inviteret en gæst med. Denne gang er det den thyholmske præst, Thomas Duelund, som i øvrigt foreslog Bent at bruge navnet Sociale Bobler (den historie får I på aftenen). Han og Bent vil snakke vin og samvær omkring vin generelt, og så vil Bent naturligvis tage jer med på turen til aftenens tre vines producenter. Glæd jer til denne aften.

VINENE
Vi skal denne aften altså udelukkende smage bobler. Vi skal smage CAVA fra Penedes i Spanien, en klassisk Prosecco fra Italien og endelig en Sekt fra Østrig.

Smageprogram:

  • Weingut Mehofer Sekt, Østrig
  • La Jara Prosecco Brut
  • Eudald Massana Noya Cava Reserva

     

MADEN
Til smagningen vil vi denne gang foreslå jer nogle lette snacks, kanapé’er og hapsere. Der vil være bud på dette vedlagt i kassen med vin…
 

LIDT PRAKTIK
Det hele foregår på Hargaard Vinimports facebookside. Gi’ den et like, så du hurtigt kan finde det på dagen. Mindst 5 minutter før start går vi online.
 

BESTILLING
Vi har sammensat 2 størrelser vinkasser, så du kan vælge antal vine afhængig af antal deltagere i smagningen hos jer. Vinkasserne indeholder: 

  • 1 fl. La Jara Prosecco
  • 1 fl. Eudald Massana CAVA
  • 1 fl. Mehofer Sekt

Denne pakke – med navnet ENKELT – koster kr. 375,-

Pakke med 2 flasker af hver – med navnet DOBBELT – koster kr. 695,-

Afhentning efter aftale koster gratis

Levering til dit dørtrin med Danske Fragtmænd kr. 100,-

 

 

 

 

Hargaard Vinimport
Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790, Thyholm
+4540875758

CVR 28173687 

Følg mig

Betal med