ONLINE SMAGNING –
TASTE N’ TALK M. GUIDO PAEVATALU

Fredag d. 26. marts kl. 18
Vi gør det igen! Taste n’ Talk – denne gang med Guido Paevatalu.

Ofte sidder vinmanden selv og fortæller om vinene og deres tilblivelse, og af og til inviteres vinbonden selv med på en online forbindelse. Men konceptet Taste n’ Talk blev introduceret, da jeg en fredag i februar inviterede den lokale præst med til at smage Sociale Bobler. Det gav blod på tanden, og til denne smagning har vi simpelthen landet en aftale med vores gode ven – Guido Paevatalu. Den ualmindelige dygtige Baryton kender nogle af vores gæster på Høloftet sikkert. Guido, som oprindeligt debuterede på det kgl. Teater og gennem en kæmpe karriere har optrådt i nogle at de største opsætninger, har gæstet vores lille scene et par gange. Nu vender han forbi igen. Vi skal smage vine, snakke kultur i en coronatid og han har lovet at give en sang eller to – kedeligt bliver det ikke.

VINENE
Guido og jeg vil – sammen med jer – denne aften udelukkende smage Italienske rødvine. Og rødvine, som peger lidt mod forår og sommer.

Smageprogram:
– Bardolino, Veneto – serveres ved 10-12 grader
– L’Auratae Nero d’Avola, Sicilien – serveres ved 16-17 gr.
– Vaglia Massa Primitivo, Puglia – serveres ved 16-17 gr.

MADEN
Til smagningen vil vi denne gang igen foreslå jer nogle crostini. Der vil være bud på dette vedlagt i kassen med vin… Og der vil også være gode bud på, hvad I kan servere til middagen kl. 19.00 efter Taste n’ Talk.

LIDT PRAKTIK
Det hele foregår på Hargaard Vinimports facebookside. Gi’ den et like, så du hurtigt kan finde det på dagen. Mindst 5 minutter før start går vi online.

BESTILLING
Vi har sammensat 2 størrelser vinkasser, så du kan vælge antal vine afhængig af antal deltagere i smagningen hos jer. Vinkasserne indeholder: 

– 1 fl. Bardolino, Veneto
– 1 fl. L’Auratae Nero d’Avola, Sicilien
– 1 fl. Vaglia Massa Primitivo, Puglia

Denne pakke – med navnet ENKELT – koster kr. 300,-
Pakke med 2 flasker af hver – med navnet DOBBELT – koster kr. 500,-

Afhentning efter aftale koster gratis.
Levering til dit dørtrin med Danske Fragtmænd kr. 100,-

 

 

 

 

Hargaard Vinimport
Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790, Thyholm
+4540875758

CVR 28173687 

Følg mig

Betal med