Weingut Stülb Cabernet blanc
En ny drues friskhed
Cabernet Blanc er en drue, som blev udviklet så sent som i 1991 og er en krydsning mellem Cabernet Sauvignon og en ukendt drue.
Smagen minder meget om Sauvignon Blanc, lidt crispy og med en lille smule mere frugtsødme. Ukompliceret hverdagsvin med noter af kiwi og stikkelsbær.
Drikkes til de fleste lette hverdagsretter.
Vores vinbonde og ganske særlige ’håndværker’ Klaus Stülb har sin økologiske vinproduktion i sydtyske Zell-Kaimt i Mosel. Han har siden 1986 dyrket økologisk og har derfor været foregangsmand for at tænke miljø og bæredygtighed ind i vin på disse kanter. Han producerer desuden efter veganske metoder, hvor han f.eks. klarer vinene uden tilsætninger og blot ved hjælp af tid, og filtrering i store glasflasker.
Brug denne riesling til de lette retter, salater, ost eller som aperitif