Krier Welbes Pinot Noir Scheng

Saftig og frugtrog Pinot Noir

Log ind for at se priser og købe ind her
B2B stk. pris, kr. 100,- ex. moms

kr. 175.00

Bestil gerne i hele colli, dvs. 6 stk. pr colli

3 på lager

Hus: Krier Welbes
Bonde: Guy Krier
Region: Coteaux de Schendgen
Land: Luxembourg
Varenr.: 651
Varenummer (SKU): 651 Kategorier: , , ,

Det er ikke altid nemt at finde bønder med kvalitetsvine. Endnu mere vanskeligt kan det være at finde økologisk producerede. Og hvis jagten så foregår i Luxembourg, har man sat sig selv i en lidt vanskelig situation. For parcellerne er små i Luxembourg, og de beholder i reglen de fantastiske vine selv..
Men vi har fundet den skønneste parter i Guy Krier.
Domaine Krier-Welbes er en klassisk familievirksomhed i Luxembourg. Siden 2009 er alle gårdens 12 hektar dyrket i henhold til reglerne for økologisk landbrug. Kvalitet er deres altoverskyggende princip. Et sundt fundament er for Guy Krier grundlaget for produktion af høje kvalitetsvine. Når de ser tilbage på deres lange erfaring med økologi, kan de med god samvittighed sige: mindre er mere
Denne Pinot Noir er under økologisk omlægning. Guy Krier har dyrket jorden efter de økologiske principper siden overtagelsen, og med høståret 2022 kan han få vinen certificeret.
Vi kunne ikke vente med at tage en portion hjem, for vi faldt virkelig for vinens power og saftighed.
Det er udtryksfuldt og elegant på samme tid. Virkelig lækkert og det bedste bevis på, at de gode rødvine henter vi også i Luxembourg.

    Du vil også kunne lide