Ripasso della Valpollicella

Tenuta Sorsei

Log ind for at se priser og købe ind her
B2B stk. pris, kr. 84,- ex. moms

kr. 125.00

Bestil gerne i hele colli, dvs. 6 stk. pr colli

307 på lager

Hus: Tenuta Sorsei
Bonde: Christina Bettili
Region: Veneto
Land: Italien
Varenr.: 442
Varenummer (SKU): 442 Kategorier: , , ,

I slutningen af halvfemserne gennemgik Tenuta Vignega forandringen til et økologisk vinbrug. Vignega Tenuta har ladet en ørn pryde etiketterne. Denne repræsenterer en følelse af stolthed, stædighed og frihed, som netop kendetegner Cristianes tilgang til vinproduktionen. Disse vine er nemlig udtryk for en bevidst strategi om at producere nogle vine i en mere frisk stil og med større tilstedeværelse af frugt end hvad der ellers er kendetegnende for vine fra dette område.
I denne rubinrøde og fyldige vin er basen Valpolicellavinen, der efter høst og vinification kommes på ståltanke. Heri tilføres 4-5 måneder senere skallerne fra samme års Amarone-produktion, der på denne måde genanvendes. Heraf navnet ripasso, der betyder at passere igennem igen. Efter endt fil-trering lagres vinen på fade, som er med til at give vinen et mere markant udtryk. Denne rødvin har en markant og fyldig struktur, og en krydret og attraktiv næse, med noter af mørke bær, tobak og chokolade. Ganen er afbalanceret og vedholdende med en behagelig eftersmag af moden frugt.
Gastronomi Risotto, pastaretter, grillet hvidt og rødt kød. Kan serveres ved 12-13 grader. Alternativt ikke over 18 grader.

Du vil også kunne lide